Látogatási rend a KONTAKT-Elektro Kft. telephelyén

Alkalomszerű látogatásokra vonatkozó előírások
 1. Látogatás kizárólag a fogadó személlyel folytatott előzetes egyeztetés és a fogadó személy írásbeli visszajelzése alapján lehetséges.
 2. Érkezéskor az épületbe kizárólag a Recepción keresztül lehet belépni!
 3. A Látogatói Nyilatkozatot a Recepción kötelező kitölteni, illetve előzetes kitöltés esetén Ennek hiányában az épületbe belépni tilos!
 4. A fogadó személyt a Recepción kötelező megvárni. A Látogatói Nyilatkozat kitöltése/leadása után a látogatót a fogadó személy bekíséri az épületbe, majd a látogatás végén a Recepcióra.
 5. A KONTAKT-Elektro Kft. telephelyén a recepción, a földszinti tárgyalón, az emeleti kistárgyalón, illetve a hozzájuk tartozó mellékhelyiségeken kívül csak írásos ügyvezetői engedéllyel lehet tartózkodni. Az ügyvezetői engedélyt a kontaktszeméllyel folytatott előzetes megbeszélés során lehet igényelni.
 6. A kézfogást és egyéb testkontaktust kerülni kell.
 7. Mellékhelyiségek használatakor kötelező a kihelyezett fertőtlenítővel történő kézmosás.
 8. A papír alapú eszközök (dokumentumok, készpénz, stb.) használatát kerülni kell.
Rendszeres látogatásokra vonatkozó előírások (áruátadás-átvétel, szolgáltatások, stb.)
 1. Érkezés a telephelyre: Kereskedelmi áruátadás-átvétel esetén kérjük, hogy a telephelyre való érkezést követően a főépület északi részén lévő árukiadó ajtaja előtt várakozzanak, és csengetéssel jelezzék érkezésüket. Kollégáink át fogják adni az előre megrendelt termékekhez tartozó árukísérő bizonylatot/szállítólevelet/számlát, és eligazítást nyújtanak a további teendőkről az áruátvétellel kapcsolatban. A telephely és az épületek egyéb részeibe belépni tilos!Az árukísérő bizonylatok megléte mellett az áruk fizikai átadására-átvételére a raktár bejárata előtt biztosítunk lehetőséget.Egyéb esetekben (egyéb szállítás, szolgáltatások, stb.) az épületbe kizárólag a Recepción keresztül lehet belépni! A telephely és az épületek egyéb részeibe belépni tilos!Ételfutárok az épületekbe nem léphetnek be. Ételszállítmányok átadás-átvétele kizárólag az udvaron lehetséges. A rendelő személy erre hívja fel az ételfutár figyelmét. Fizetés készpénzzel nem, csak előre utalással vagy kártyával lehetséges.
 1. A készpénzes fizetés lehetőségét határozatlan ideig szüneteltetjük, így Partnereinknek az elektronikus fizetési megoldások használatát javasoljuk.
 2. A kézfogást és egyéb testkontaktust kerülni kell.
 3. A mellékhelyiségek használatára engedélyt kell kérni. Használat után kötelező a kihelyezett fertőtlenítővel történő kézmosás.

Pécs, 2020. 09. 01.

További hírek


Balatonkenesén debütált a magyar fejlesztésű hidrogénüzemű hajó (MTI)

2020. szeptember 4. 18:01 - hirbalaton.hu/i Bemutatták az első magyar fejlesztésű…

HAJÓZZUNK HIDROGÉNNEL!

Csendes üzemű, magas hatásfokú, megnövelt hatótávolságú és gazdaságos üzemeltetésű a…

Lépjünk KONTAKTba

Örömmel állunk rendelkezésére tevékenységi köreinkben akár villamosipari gyártás, tervezés, szaktanácsadás, fejlesztés, robotizálás, vagy érzékeléstechnika területeken.

Kapcsolatfelvétel

Oszd meg
ismerőseiddel!