karrier

A KONTAKT-Elektro Kft. belföldi tulajdonú, független vállalkozásként 1982 óta tevékenykedik sikeresen az automatizálás, a hardver- és szoftverfejlesztés, az ipari technológiák villamos tervezése és kivitelezése valamint elektronikai készülékgyártás és ipari automatizálás vezető szenzorgyártóinak kereskedelmi képviselete területein.

Pécs központi munkavégzési hellyel új munkatársakat keresünk az alábbi pozíciókba!

Várjuk fényképes önéletrajzzal jelentkezését az   e-mail címünkre!

szakképzés

A KONTAKT-Elektro Kft. tulajdonosai, Hirth Ferenc és Hirth Olivér több mint két évtizede a szívükön viselik és folyamatosan fejlesztik a cég oktatási tevékenységét.

Az Iparkamarával és szakképző iskolákkal összefogva, vezető szerepet vállalnak a pályaorientáció, az erősáramú szakképesítések népszerűsítésében, az erősáramú villamos szakemberek képzésében.

A KONTAKT-Elektro Kft.-nél a tanulók a több évtizedes szakmai és oktatási tapasztalattal rendelkező oktató irányítása mellett, a termeléstől teljesen elkülönült, kiválóan felszerelt tanműhelyben a legkorszerűbb szerelőpaneleken sajátíthatják el a villanyszerelői szakképesítés ismereteit.

Lépjünk KONTAKTba

Örömmel állunk rendelkezésére tevékenységi köreinkben akár villamosipari gyártás, tervezés, szaktanácsadás, fejlesztés, robotizálás, vagy érzékeléstechnika területeken.

Kapcsolatfelvétel

Oszd meg
ismerőseiddel!