karrier

A KONTAKT-Elektro Kft. belföldi tulajdonú, független vállalkozásként 1982 óta tevékenykedik sikeresen az automatizálás, a hardver- és szoftverfejlesztés; ipari technológiák villamos tervezése, kivitelezése; az elektronikai készülékgyártás és ipari automatizálás vezető szenzorgyártóinak kereskedelmi képviselete területein.

Pécs központi munkavégzési hellyel új munkatársakat keresünk az alábbi pozíciókba!

Várjuk fényképes önéletrajzzal jelentkezését az allas@kontakt-elektro.hu  e-mail címünkre!

szakképzés

A Kontakt-Elektro Kft. tulajdonosai Hirth Ferenc és Hirth Olivér több, mint két évtizede a szívükön viselik és folyamatosan fejlesztik a cég oktatási tevékenységét.

Az Iparkamarával és szakképző iskolákkal összefogva, vezető szerepet vállalnak a pályaorientáció, az erősáramú szakképesítések népszerűsítésében, az erősáramú villamos szakemberek képzésében.

A Kontakt-Elektro Kft-nél a tanulók a több évtizedes szakmai és oktatási tapasztalattal rendelkező oktató irányítása mellett, a termeléstől teljesen elkülönült, kiválóan felszerelt tanműhelyben a legkorszerűbb szerelőpaneleken sajátíthatják el a villanyszerelői szakképesítés ismereteit.

Lépjünk KONTAKTba

Örömmel állunk rendelkezésére tevékenységi köreinkben akár villamosipari gyártás, tervezés, szaktanácsadás, fejlesztés, robotizálás, vagy érzékeléstechnika területeken.

Kapcsolatfelvétel

Oszd meg
ismerőseiddel!