CSOPORTOS fogyasztásmérő szekrények család ( KFM ) beltéri kivitelben 3 mérőhelytől

A KONTAKT-Elektro Kft. 2000 óta foglalkozik fogyasztásmérő szekrények gyártásával. Az elmúlt évtizedben a gyártás minden területére kiterjedtek folyamatos fejlesztéseink. A kezdetektől kiemelt fontosságot tulajdonítottunk annak, hogy fogyasztásmérő szekrényeink az épületeknek mind küllembeli, mind funkcionális szempontból szerves részét képezzék. A szekrények külső kialakításánál megrendelőink igényeinek megvalósítására törekszünk, a beépítés helyének adottságait szem előtt tartva.

Felépítése : A csoportos fogyasztásmérőszekrény család alaptípusai 3, 6, vagy 9 mérőhelyes kialakításúak. A betápláló mező tartalmazza a tűzeseti főkapcsolót, a villámvédelmi és egyéb készülékeket, e mellett rendelkezik közösségi résszel, fogyasztásmérőhelyek áramszolgáltatói elosztó résszel. Több mérőhelyes igényt az alaptípus kombinációból lehet összeállítani. A fogyasztásmérő táblákat a fogyasztási helyeknek megfelelően maradandó feliratozással látjuk el. Három vagy több mérős szekrények esetén az elágazások elkészítésére (sínezéshez) áramszolgáltatói (méretlen) mező van kialakítva. A csoportos fogyasztásmérő szekrényeink kiegészíthetőek gyengeáramú mezővel, melyben egyéb távközlési és kábeltévés készülékek is elhelyezhetőek. A szekrény anyaga porszórt acéllemez (IP30).

Alkalmazhatóság:
  • Társasházak, üzletházak, lakóparkok villamos fogyasztásmérésére.
Elhelyezés:
  • Fal mellé telepítve, falba süllyesztve, lépcsőházban, alagsorban.
Előnyei:    
  • Áramszolgáltatói (ELMŰ, E.On, MVM Démász, Émász, ) rendszerengedéllyel rendelkeznek
  • Teljes körű dokumentálás
  • Egyedi kialakítás
  • Egyszerű szerelhetőség
  • Versenyképes ár
  • Tervezői segédletek
Fogyasztásmérő katalógusRendszerengedélyek letöltése

Lépjünk KONTAKTba

Örömmel állunk rendelkezésére tevékenységi köreinkben akár villamosipari gyártás, tervezés, szaktanácsadás, fejlesztés, robotizálás, vagy érzékeléstechnika területeken.

Kapcsolatfelvétel

Oszd meg
ismerőseiddel!