CSOPORTOS fogyasztásmérő szekrények család ( KFM ) beltéri kivitelben 3 mérőhelytől

A KONTAKT-Elektro Kft. 2000-óta foglalkozik fogyasztásmérő szekrények gyártásával. Az elmúlt évtizedben a gyártás minden területére kiterjedtek folyamatos fejlesztéseink. A kezdetektől kiemelt fontosságot tulajdonítottunk annak, hogy fogyasztásmérő szekrényeink az épületeknek mind küllembeli, mind funkcionális szempontból szerves részét képezzék. A szekrények külső kialakításánál megrendelőink igényeinek megvalósítására törekszünk, a beépítés helyének adottságait szem előtt tartva.

Felépítése : Csoportos fogyasztásmérőszekrény család alaptípusai 3, 6, vagy 9 mérőhelyes kialakításúak. A betápláló mező tartalmazza, a tűzeseti főkapcsolót, a villámvédelmi és egyéb készülékeket, e mellett rendelkezik közösségi résszel, fogyasztásmérőhelyek áramszolgáltatói elosztó résszel. Több mérőhelyes igényt, az alaptípus kombinációból lehet összeállítani. A fogyasztás mérőtáblákat a fogyasztási helyeknek megfelelően maradandó feliratozással látjuk el. Három v. több mérős szekrények esetén az elágazások elkészítésére (sínezéshez) áramszolgáltatói (méretlen) mező van kialakítva. Csoportos fogyasztásmérőszekrény kiegészíthető gyengeáramú mezővel, melyben egyéb távközlési, kábel TV-s készülékek elhelyezhetők. A szekrény anyaga: porszórt acéllemez (IP30).

Alkalmazhatóság:

  • Társasházak, üzletházak, lakóparkok villamos fogyasztás mérésére.

Elhelyezés:

  • Fal mellé telepítve, falba süllyesztve, lépcsőházban, alagsorban.

Előnyei:    

  • Áramszolgáltatói (ELMŰ, Eon, NKM ) rendszerengedéllyel rendelkeznek
  • Teljes körű dokumentálás
  • Egyedi kialakítás
  • Egyszerű szerelhetőség
  • Versenyképes ár
  • Tervezői segédletek

Fogyasztásmérő katalógusRendszerengedély letöltése

Lépjünk KONTAKTba

Örömmel állunk rendelkezésére tevékenységi köreinkben akár villamosipari gyártás, tervezés, szaktanácsadás, fejlesztés, robotizálás, vagy érzékeléstechnika területeken.

Kapcsolatfelvétel

Oszd meg
ismerőseiddel!