Kombi

Kialakítása:
Kihelyezett ipari létesítmények szabadtérben elhelyezhető villamos fogyasztásmérő szekrénye, technológiai elosztóval egybeépítve.

Anyag: rozsdamentes Lv 1.5 acél, kívánságra porszórt kivitelben is.

Védettség: IP 54

Alkalmazási területek:

 • Autópályák
 • Szennyvízátemelők
 • Kihelyezett létesítmények
 • Törpe vízművek
Fogyasztásmérő katalógusRendszerengedély letöltése

Uniport

UNIPORT, telekhatárra-kerítésbe telepíthető fogyasztásmérő szekrény. 

Alkalmazási terület:

Családi házak, lakóparkok villák irodák üzletek fogyasztásmérése. Magas esztétikai igények kielégítésére.

Kivitel:

1 ill. 2 mérőhelyes, 1×3 fázisú, 2×3 fázisú v. 1×1- ill. 3 fázisú + vezérelt fogyasztásmérés.

A fogyasztásmérő szekrény anyaga: 1.4301 minőségi jelű nemesacél Lv=1,5 mm lemez. Az alapkivitelű szekrény két oldalról nyitható. Az utca felőli oldala-külön zárható ajtós ÁSZ mező tartalmazza a méretlen fogyasztói csatlakozási pontot, az elmenő sorkapcsokkal, és szükség szerinti biztosítókkal. Az ÁSZ-i oldalon a B típusú túlfeszültség védelem egyszerűen telepíthető, mivel annak helye előre kialakításra került. A telekhatáron belüli oldalon kapnak helyet a gyengeáramú szolgáltatók. Itt került elhelyezésre 1 db 230 V-os IP 54 védettségű dugaszoló aljzat, mely fűnyíró, kerti szivattyú, hosszabbító stb. csatlakoztatására alkalmas. A bővített kivitelű szekrény felső részében telepíthető a kaputelefon illetve a nagyméretű postaláda. A postaláda belső oldalán külön ajtóval nyitható, és a levél érkezésekor villogó-ledes fényjelzést ad. Betonalapozás esetén csavarozással rögzíthető. A szekrényt opcionálisan 600 mm-es beásható lábazattal szállítjuk, ebben az esetben nincs szükség betonalapozásra. A szekrény nagy előnye hogy, ideiglenes vételezésre is alkalmas.

Fogyasztásmérő katalógusRendszerengedély letöltése

Lépjünk KONTAKTba

Örömmel állunk rendelkezésére tevékenységi köreinkben akár villamosipari gyártás, tervezés, szaktanácsadás, fejlesztés, robotizálás, vagy érzékeléstechnika területeken.

Kapcsolatfelvétel

Oszd meg
ismerőseiddel!


Csoportos

CSOPORTOS fogyasztásmérő szekrények család ( KFM ) beltéri kivitelben 3 mérőhelytől

A KONTAKT-Elektro Kft. 2000 óta foglalkozik fogyasztásmérő szekrények gyártásával. Az elmúlt évtizedben a gyártás minden területére kiterjedtek folyamatos fejlesztéseink. A kezdetektől kiemelt fontosságot tulajdonítottunk annak, hogy fogyasztásmérő szekrényeink az épületeknek mind küllembeli, mind funkcionális szempontból szerves részét képezzék. A szekrények külső kialakításánál megrendelőink igényeinek megvalósítására törekszünk, a beépítés helyének adottságait szem előtt tartva.

Felépítése : A csoportos fogyasztásmérőszekrény család alaptípusai 3, 6, vagy 9 mérőhelyes kialakításúak. A betápláló mező tartalmazza a tűzeseti főkapcsolót, a villámvédelmi és egyéb készülékeket, e mellett rendelkezik közösségi résszel, fogyasztásmérőhelyek áramszolgáltatói elosztó résszel. Több mérőhelyes igényt az alaptípus kombinációból lehet összeállítani. A fogyasztásmérő táblákat a fogyasztási helyeknek megfelelően maradandó feliratozással látjuk el. Három vagy több mérős szekrények esetén az elágazások elkészítésére (sínezéshez) áramszolgáltatói (méretlen) mező van kialakítva. A csoportos fogyasztásmérő szekrényeink kiegészíthetőek gyengeáramú mezővel, melyben egyéb távközlési és kábeltévés készülékek is elhelyezhetőek. A szekrény anyaga porszórt acéllemez (IP30).

Alkalmazhatóság:

 • Társasházak, üzletházak, lakóparkok villamos fogyasztásmérésére.
Elhelyezés:
 • Fal mellé telepítve, falba süllyesztve, lépcsőházban, alagsorban.
Előnyei:    
 • Áramszolgáltatói (ELMŰ, E.On, MVM Démász, Émász, ) rendszerengedéllyel rendelkeznek
 • Teljes körű dokumentálás
 • Egyedi kialakítás
 • Egyszerű szerelhetőség
 • Versenyképes ár
 • Tervezői segédletek
Fogyasztásmérő katalógusRendszerengedélyek letöltése

Lépjünk KONTAKTba

Örömmel állunk rendelkezésére tevékenységi köreinkben akár villamosipari gyártás, tervezés, szaktanácsadás, fejlesztés, robotizálás, vagy érzékeléstechnika területeken.

Kapcsolatfelvétel

Oszd meg
ismerőseiddel!